Contact

Neem contact op met Jochem Kuzee:

tel: 0645266920

@: jochem@sense-ergotherapie.nl

Of vul het contact formulier hiernaast in

 

Vanwege behandelingen is het soms niet direct mogelijk om uw oproep te beantwoorden, spreekt u gerust een bericht in, u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Sense ergotherapie verwelkomt mensen uit de regio Bergen op Zoom, Halsteren en de gemeente Woensdrecht en omgeving. Omdat veel behandelingen van een ergotherapeut in de thuissituatie plaatsvinden is het uiteraard niet altijd nodig dat u naar de praktijk komt. Als het voor uw hulpvraag niet noodzakelijk is om deze aan huis te laten plaatsvinden wordt u gevraagd om naar de praktijk te komen.

 

Sense Ergotherapie heeft twee locaties:

De locatie in Hoogerheide is gevestigd in Medisch Centrum Hoogerheide. Binnen het Medisch Centrum bevindt de praktijk zich binnen de ruimte van fyisotherapie FysioFaster. Er is tevens nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten van deze praktijk als mede de andere disciplines in het Medisch Centrum. 

De locatie in Bergen op Zoom is gevestigd in Medisch Centrum de Poort, in de oude Cort Heijligerskazerne. Ook hier zijn er indien nodig korte lijntjes met de andere aanwezige disciplines.

Openingstijden:

maandag: 8:30 uur - 14:30

Dinsdag: 8:00 uur - 17:30 uur 

Woensdag: 8:00 uur - 17:30 uur

Donderdag: 8:00 uur - 17:00 uur

Vrijdag: 8:00 uur - 17:00 uur

Locatie Hoogerheide:

Duinhoefplein 7

4631 MC Hoogerheide

Locatie Bergen op Zoom:

Jan Borghoutsplein 2

4624 BS Bergen op Zoom